Cadoul perfect pentru blănosul tău

Vrei Cutia de Crăciun?

Santa Paws a început pregătirile și vrea să știe dacă blănosul tău a fost cuminte. În caz că vrei Cutia de Crăciun, completează formularul de mai jos pentru ca spiridușii noștri să știe din timp dacă trebuie să pregătească cel mai simpatic cadou, după personalitatea codiței de lângă tine. Persoanele înscrise vor avea prioritate la momentul lansării comenzilor Cutiei de Crăciun.

Santa Paws se pregătește să vină în oraș.

Pentru prietenul tău blănos

Cutia de Crăciun este un cadoul ideal pentru prietenul tău cu blăniță sau un iubitor de animale. Nu este nevoie să cauți nimic în plus, deoarece plănuim o cutie plină de bunătăți care să îl distreze pe blănos până în noul an. Conținutul cutiei va fi surpriză și va include 6-8 articole selectate manual de echipa Happy Tails, inclusiv jucării festive și delicatese tematice, alături de cele mai populare produse ale noastre. 

Cutia de Crăciun

Fiecare cutie va conține:

-Jucării premium festive pe care nu le vei găsi nici unde în altă parte pentru a menține sărbătoarea mai mult decât durata zilei de Crăciun

-Recompense și delicii tematice, sănătoase, FĂRĂ ingrediente urâte sau artificiale

-Accesorii tematice pentru blănos și stăpân pentru a intra în spiritul sărbătorilor

Fă-i codița fericită de Crăciun!

F&Q Cutia de Crăciun

Dacă ești abonat Happy Tails, atunci știm deja că blănosul tău a fost cuminte și vei primi Cutia de Crăciun automat în luna decembrie.

În caz că ai abonament O dată la două luni și decembrie nu e lună de abonament, atunci va fi nevoie să o comanzi separat. 

Cutia de Crăciun va costa 179 Ron. O poți plăti total sau parțial (50%) doar cu cardul de credit, în perioada de pre-comandă.

Între 1 și 15 decembrie o poți comanda și fără pre-comandă, iar plata o poți face  integral, cu cardul sau ramburs. 

În jurul datei de 25 octombrie vei primi un email prin care te anunțăm că deschidem pre-comenzile pentru Cutia de Crăciun.

Atunci vei avea de ales între 3 variante: 

  • Plata avans de 50% - spiridușii se apuca de pregătit cadoul pawfect, iar începând cu data de 7 decembrie îți vom trimite un link de plată pentru diferența de 50%. Moșul pornește la drum tot începând cu 10 de îndată ce a fost achitată comanda.
  • Plata completă - spiridușii noștri vor știi să aleagă din timp cele mai simpatice produse, iar SantaPaws o sa vină începând cu data de 10 decembrie
  • Dacă te-ai decis târziu să îi arăți prietenului tău cu blană cât de recunoscător ești pentru dragostea pe care ți-o oferă, o să poți să comanzi Cutia de Crăciun cu plată integrală prin card de credit sau ramburs începând cu 1 decembrie.

Din păcate spiridușii au un număr LIMITAT de cutii pe care le pregătesc și nu garantăm că nu se vor epuiza în perioada de pre-comandă. 

Da, indiferent de tipul de cutie Happy Tails, ținem mereu cont de alergii sau probleme de sănătate. În formularul de comandă ne vei da toate detaliile despre blănosul tău, pentru ca spiridușii Moșului să personalizeze cât mai bine cutia. 

În caz că burtica pufoasă nu se înțelege deloc cu treat-urile atunci o să le înlocuim cu jucării sau accesorii. 

Dacă ai nelămuriri care nu se regăsesc aici, trimite-ne un email la office@happytails.ro sau contactează-ne prin formularul de contact și îți vom oferi toate detaliile de care ai nevoie.

Cadoul perfect pentru blănosul tău

Vezi ce zice gașca Happy Tails

Diana K.
Diana K.
pentru Aramis
Read More
Pur si simplu, minunat! Aramis este foarte fericit, va mulțumește și vă dorește mult succes!! Mulțumim, Happy Tails!
Attila B.
Attila B.
pentru Puiuț
Read More
Mă bucur tare mult de jucăriile si bunătățile de la Happy Tails, singurul serviciu din țară pe bază de abonament lunar pentru răsfățul animalelor de companie! 😺
Teodora T.
Teodora T.
pentru Joy
Read More
Sunt foarte foarte incantata de cutiuta cu surprize. Am primit foarte multe produse iar pitica mea le-a adorat pe toate. Multumim!
Roxana F.
Roxana F.
pentru Roli
Read More
De cand a ajuns cutia Roli este super fericit si incantat de jucariile primite. Chiar ati facut un blanos fericit!!!
Previous
Next
Alina Georgiana
Alina Georgiana
pentru Lala
Read More
Un super cadou de ziua Lalei ❤️ Mulțumim!
Mirela G.
Mirela G.
pentru Minnie and Blacky
Read More
O cutie plină cu bunătăți pt pisicuțele mele, perfecta pt personalitățile lor! Tot ce a fost înăuntru a fost foarte bine ales! Codițele au fost foarte fericite ! Mulțumim 😍
Stancuța G.
Stancuța G.
pentru Lucky
Read More
Totul a fost superb!!! lucky a savurat din plin tot ce a fost in cutie!! Multumim!
Andreea B.
Andreea B.
pentru Susie
Read More
Multumim Happy Tails! Suzy e tare incantata de daruri si va multumeste din sufletelul ei mic ❤️
Previous
Next

Fă o codiță fericită și cu alte cutii Happy Tails!