Cum funcționează?

Happy Tails este un serviciu la care te abonezi ca să primești lunar fericire la pachet. Trimitem în fiecare lună o cutie personalizată în funcție de nevoile și preferințele animăluțului tău, cu minimum două jucării, două treaturi delicioase și sănătoase și două accesorii pentru pufos și stăpân.

Fiecare produs este ales manual înainte de a fi adăugat în cutie ca să facă față inspecției năsucurilor umede și curioase.

Misiunea noastră la Happy Tails e să vă facem să fiți la fel de pasionați ca noi în testarea de noi mijloace prin care să îmbogățim viața blănoșilor noștri.  Acesta este felul nostru de a vă pune la dispoziție un mod simpatic de a oferi animăluțelor voastre exercițiul, stimularea și fericirea pe care o merită.

 

Pasul #1

Alegi opțiunea potrivită animăluțului tău – doggo or catto. Îți creezi contul și răspunzi la câteva întrebări care ne vor ajuta să vă pregătim cutia ideală cu produsele de care pufosul tău are nevoie dar nu știe cum să-ți spună.

Pasul #2

Selectezi tipul de abonament care crezi că funcționează cel mai bine pentru tine. Dacă vrei să te convingi că Happy Tails este alegerea perfectă pe bune, poți comanda și o singură cutie ca s-o dai spre testare specialistului tău în ronțăit și joacă.

Pasul #3

În a treia săptămână a fiecărei luni primești comanda Happy Tails pentru animăluț, fie că toarce sau latră. Tot atunci, împreună cu el, te bucuri de toate surprizele din cutie. Apoi, evident, e timpul să te lauzi tuturor cu poze cu blănosul tău fericit (nu uita să ne trimiți și nouă).

Prima cutie Happy Tails pe care o vei primi va avea o temă surpriză. Iar dacă ai selectat un abonament, el se va reînnoi automat pe data de 1 a lunii următoare și va fi expediat începând cu data de 15 a lunii curente. Dacă te-ai abonat după data de 15 a unei luni, vei începe să primești cutiile abia de luna următoare.

Dacă ai comandat Cutia de Încercare, noi vom pregăti livrarea imediat după confirmarea comenzii. Dacă te-ai abonat, vom livra prima cutie imediat, iar în următoarele luni vei primi cutia în a treia săptămână a fiecărei luni. 

Animăluțul tău primește o cutie personalizată, plină de jucării, recompense și accesorii. Dacă ai o pisică, deja avem o cutie purrfectă. Iar dacă ai un câine, o vom personaliza după talie, rasă, vârstă și nivelul de activitate. Căutăm recompense cât mai naturale, fără cereale și ingrediente care ar putea dăuna în vreun fel sănătății prietenilor noștri cu codițe.

Și dacă se dovedește că pisoiul sau cățelul tău preferă doar un elastic de păr în locul jucăriilor? Pur și simplu ne contactezi pentru a anula reînnoirile ulterioare (dacă ai ales un abonament), iar noi îți vom respecta decizia fără să punem întrebări suplimentare.

Te-am convins?