Despre Happy Tails

Happy Tails este un serviciu la care te abonezi ca să primești lunar fericire la pachet. Trimitem în fiecare lună o cutie personalizată în funcție de nevoile și preferințele animăluțului tău, cu minimum două jucării, două treaturi delicioase și sănătoase și două accesorii pentru pufos și stăpân. Fiecare produs este ales manual înainte de a fi adăugat în cutie ca să facă față inspecției năsucurilor umede și curioase.

Răsfăț lunar

Animăluțul tău e înnebunit să primească cele mai interesante cadouri cât de des se poate? Dacă ar fi după el, asta ar însemna zilnic sau chiar mai des, dar, fiindcă e după tine, asta înseamnă fix abonamentul Happy Tails. O dată pe lună sau o dată la două luni, animăluțul tău primește o cutie personalizată, plină de jucării, recompense și accesorii. Indiferent dacă ai un cățel sau o pisică, vom personaliza cutia după talie, rasă, vârstă, nivelul de activitate și posibile probleme de sănătate.

Cea mai bună idee de cadou
Happy Tails oferă și posibilitatea de a face o cutie cadou sau de a oferi un Gift Card  pentru momentele în care vrei să surprinzi un amic care își iubește animăluțele de companie la fel de mult ca tine și care vrea să-și răsfețe pufoșii.

Ei bine, după ce primești prima cutie, asta va fi întrebarea pe care tu și blănosul tău drag o veți repeta cu entuziasm de fiecare când vă veți aminti că Happy Tails e pe cale să ajungă.

Fiecare cutie este unică, special creată pentru fiecare botic nerăbdător care așteaptă în fața ușii noua livrare preferată. Toate cutiile conțin minimum două jucării, două recompense alese special pentru toți pofticioșii, precum și două accesorii simpatice și utile.

În cazul în care burtica pisicii sau cățelului tău trebuie doar scărpinată, dar nu se înțelege prea bine cu anumite treaturi din cauza unor restricții dietetice sau a unei probleme de sănătate, înlocuim gustările cu o jucărie suplimentară sau accesorii. Trebuie doar să ne spui să excludem articolele comestibile în formularul de comandă.

Încă nu, dar te asigurăm că surprizele din cutie nu sunt deloc basic. Ne mândrim cu faptul că reușim să găsim cele mai bune produse pentru animăluțele tale, dar vrem să ne și îmbunătățim serviciul constant. Așa că, dacă ai feedback de la ultima cutie primită sau vreo idee super tare pe care ți-ar plăcea să o punem în aplicare, trimite-ne un e-mail la office@happytails.ro.

Momentan pregătim cutiile purrfecte pentru câini sau pisici. În cazul în care îți umplu casa de bucurie mai mulți parteneri de joacă (fie că miauna sau latră), lasă-ne un comentariu la ultima întrebare din formularul de comandă și noi vom încerca să ținem cont și să trimitem o cutie pentru mai mulți blănăși. 

Dacă vom primi des acest feedback, o să lansăm un nou produs. 

Pentru că suntem singurul serviciu din țară pe bază de abonament lunar pentru răsfățul animalelor de companie, așa că suntem alegerea perfectă dacă îți dorești să le arăți prietenilor tăi cu blană cât de recunoscător le ești pentru toată dragostea pe care ți-o oferă.

Trebuie doar să dai comanda, iar noi ne asigurăm că animăluțul tău nu se va plictisi niciodată. Pentru toate acestea, oferim o garanție de satisfacție de 100%. Așadar, dacă nu ești încântat de un produs, trebuie doar să ne contactezi și vom găsi cea mai bună soluție împreună.

Abonament

Să te înscrii pe Happy Tails durează mai puțin decât să le scoți jucăria preferată blocată sub canapea:

1. Alegi opțiunea care corespunde cu animalul de companie pe care îl ai.

2. Răspunzi la câteva întrebări care ne vor ajuta să punem în cutie fix produsele pe care pufosul și le dorește dar nu știe cum să-ți spună.

3. Selectezi tipul de abonament care crezi că va funcționa cel mai bine pentru tine.

Dacă vrei să vezi cât de încântat este animăluțul tău de cutiile Happy Tails înainte să alegi tipul de abonament pe care ți-l dorești, trebuie doar să dai click aici și ai ales o cutie o singură dată în valoare de 159 de lei. Astfel, plata se va procesa o singură dată și nu va continua lunar, ca în cazul unui abonament.

Îți punem la dispoziție patru opțiuni diferite dintre care o poți alege pe cea care crezi că l-ar face cel mai fericit pe adevăratul stăpân al casei.

Abonamentele Happy Tails pot fi cu plată  recurentă lunară sau o dată la două luni, pe o perioadă nelimitată de timp sau poți alege un abonament pre-platit pe 3 luni, 6 luni sau 12 luni. Cu cât abonamentul e mai lung, cu atât mai mult ieși în câștig.

Dacă ai comandat o singură cutie noi vom pregăti livrarea imediat după confirmarea comenzii. 

Dacă te-ai abonat, vom livra prima cutie imediat, iar în următoarele luni vei primi cutia în a treia săptămână a fiecărei luni. 

Noi colaborăm cu mai multe firme de curierat, așadar există posibilitatea ca de la momentul expedierii să mai dureze 1 - 5 zile lucratoare până ce cutia ajunge la tine. 

Sigur, în cazul în care ai rămas izolat pe o insulă sau animăluțul tău a pățit ceva, poți sări peste o lună de abonament oricând vrei tu.


Altfel nu vedem de ce ai face o pauză de la codițe fericite. Ca să pui pauză, trimite-ne un email la office@happytail.ro și ne ocupăm noi de tot.

Sigur. Poți să modifici adresa de livrare, să schimbi data reînnoirii abonamentului sau chiar să… O, Doamne, nu vrem s-o spunem, dar… (*sad puppy eyes*) …chiar să îți anulezi abonamentul. Trebuie doar să te autentifici în contul tău, să mergi la ,,Subscripții'', să selectezi subscripția activă și să dai click pe ,,Anulează''.

Te rugăm să ne scrii pe scurt și motivul pentru care ai luat decizia asta ca să știm ce avem de îmbunătățit.


Pentru a nu fi refacturat, trebuie să anulezi abonamentul înainte ca asta să fie facturat din nou. 

Dacă deja comanda ta a fost procesată, schimbarea planului de abonament va avea loc din luna următoare.

Dacă anulezi abonamentul după ce ai fost refacturat, nu îți putem returna banii și vei primi cutia Happy Tails în continuare. Abia după ce îți parvin cutiile rămase de livrat în cadrul abonamentului selectat nu vei mai fi facturat din nou.

Da. Luna începe cu data facturării abonamentului. 
Vestea bună este că vei primi în continuare toate cutiile Happy Tails, iar sistemul nostru va anula automat reînnoirea abonamentului după încheierea lunii în curs.

Din păcate, nu putem emite rambursări dacă nu ai anulat la timp, dar putem face multe codițe fericite.

Plată, livrare, retur

Abonamentul poate fi plătit online, cu cardul, iar plățile sunt procesate prin Netopia Payments sau ramburs, la livrare, cu plata cash la curier.

Pentru plata cu cardul tranzacțiile sunt securizate, plățile se efectuează utilizând tehnologia de autentificare 3D-Secure, cu criptare SSL 256-bit, comunicarea dintre device-ul tău și Netopia Payments  fiind directă.

Această metodă permite transmiterea securizată de informații și împiedică accesul neautorizat la date în timpul comunicării directe dintre device-ul folosit de tine în timpul plății și Netopia Payments și invers.

În ziua în care se reînnoiește abonamentul are loc și debitarea automată a cardului tău prin platforma Netopia Payments.

  • Întregul sistem este simplu și ușor de folosit – abonamentul tău este reînnoit automat, ca tu și blănosul tău să vă bucurați de o nouă cutie fără  probleme. Asta înseamnă că ai mai mult timp de joacă și nu te mai stresezi cu plata abonamentului.
  • Prețul abonamentului va rămâne același (în lei) pe toată perioada în care acesta se reînnoiește automat. 
  • Dacă nu anulezi plata online recurentă, abonamentul tău se va reînnoi automat, a doua zi după ce acesta expira.
  • Poți să anulezi abonamentul lunar oricând dorești, accesând contul tău de membru.
  • Plata online recurentă se va opri numai după ce abonamentul tău curent va expira. Dacă deja comanda ta a fost procesată, schimbarea planului de abonament va avea loc din luna următoare.

Ținem să precizăm că noi nu stocăm datele tale cardului tău.

Deși poate părea că am respins comanda așa cum refuză o pisică prețioasă mâncarea, există câteva motive reale pentru care plata ta probabil că este refuzată:

  • data de expirare a cardului tău a fost introdusă incorect: Te rugăm să te asiguri că data de expirare este introdusă în formatul MM / AAAA.
  • alte date ale cardului tău au fost introduse incorect
  • banca ta blochează plata: unele bănci blochează automat anumite plăți pentru a te proteja împotriva fraudei. Contactează-ți banca pentru a autoriza tranzacția.

Dacă totuși nu am pus gheruța exact pe ce trebuie și încă nu poți comanda, trimite-ne un e-mail la office@happytails.ro  și încercăm să te ajutăm.

Te vom anunța de fiecare dată când are loc procesarea comenzii via email și poți vedea statusul comenzii în contul tău Happy Tails. Vei primi un mesaj cu numărul de comandă și daca ne contactezi îți putem trimite și AWB-ul comenzii de îndată ce a fost pusă la curier. 

Din data 15 a lunii, când noi expediem cutiile Happy Tails către firmele de curierat, mai durează între 1 și 5 zile lucrătoare ca aceasta să ajungă la tine. Dacă vrei să te asiguri că totul este în regulă și să afli exact unde este cutia cu surprize, ia legătura cu noi dând click aici.

Oh, boy! Suntem cu codița între picioare. Ne pare rău! Trimite-ne un e-mail la office@happytails.ro cu o imagine și lista produselor deteriorate și rezolvăm problema cât de repede putem.

Pot apărea situații ce nu țin de noi, create de un curier neîndemânatic sau chiar de un transport problematic.

Dacă ești nemulțumit/ă de comanda primită, te rugăm să ne contactezi la office@happytails.ro și să returnezi cutia în maxim 14 de zile de la data în care ai primit-o.

Vrem să rezolvăm situația și să ne revanșăm pentru experiența neplăcută.

Alte întrebări

Majoritatea produselor comestibile pe care le vei găsi în cutiile Happy Tails sunt produse în UE, în special în UK, Spania și Italia.

Selectăm cu mare atenție fiecare produs pe care vrem să îl introducem în cutii, urmărim îndeaproape activitatea brandurilor cu care vrem să colaborăm și alegem numai produsele de calitate superioară pe care le testăm întâi pe animăluțele noastre. Totodată, nu includem în cutiile noastre produse comestibile fabricate în China.

*Notă de supraveghere: Ca la orice tip de hrană, îți recomandăm supravegherea animalului de companie în timpul consumului treaturilor.

Deși toate gustările și recompensele noastre sunt de înaltă calitate, fiecare animal de companie poate reacționa și răspunde diferit la ingrediente.

Noi ne vom asigura că respectăm instrucțiunile tale atunci când completezi formularul de comandă și vom ține cont de orice alergie pe care o listezi.

Aceasta nu este doar o recomandare pentru recompensele și gustările oferite de Happy Tails, ci pentru orice produs consumabil sau de mestecat destinat animalelor de companie. Happy chews!

Jucăriile și accesoriile pe care le găsești în cutie sunt fabricate în UE, în special în UK, Spania și Italia.

Totodată, nu includem în cutiile noastre jucării sau accesorii produse în China, dar există posibilitatea ca anumiți furnizori din UE să fabrice anumite componente acolo.

Ne asigurăm de fiecare dată că produsele care urmează să ajungă în cutie au standarde de calitate înalte și nu dăunează în niciun fel sănătății animăluțelor noastre dragi.


Vrem să te surprindem în fiecare lună cu produse cât mai diferite și mai interesante. De aceea diversificăm constant lista de furnizori și colaboratori, astfel încât prietenii cu blăniță să aibă de ce să fie curioși și pregătiți de joacă în fiecare lună.

Toate cutiile noastre conțin deocamdată un număr standard de articole. Dacă ești fericita gazdă a mai multor blănoși mai mofturoși și care nu vor să împartă ce se află într-o singură cutie Happy Tails, atunci contactează-ne și povestește-ne despre voi.

Vrem să creștem Happy Tails și să facem cât mai multe codițe fericite, împreună cu stăpânii lor. De aceea ținem cont de fiecare sugestie în parte.

Părerea ta contează foarte mult pentru noi și ne ajută să oferim un serviciu din ce în mai bun, atât ție cât și năsucurilor umede pe care le iubești.

În primul rând, awww, kittens & puppies! Ne imaginăm cât de simpatici trebuie să fie lângă o cutie Happy Tails care sigur e mai mare decât micul ghemotoc.

Trecând cu greu peste acest moment de megadrăgălășenie, cutiile Happy Tails sunt potrivite și pentru pisicuțe și căței de vârste mai mici.

Atât timp cât știu să se joace, se vor distra de minune cu tot ce se găsește în cutie.
Indiferent că vorbim de produsele Happy Tails sau de orice alte jucării, treaturi și accesorii, vă rugăm să rețineți că recomandăm ca joaca să fie întotdeauna supravegheată.

Rețeta clasică: Like și Share pe Facebook și pe Instagram și nu uita să te abonezi. Îți poți prelungi abonamentul oricând direct din contul tău de pe Happy Tails.


Pe lângă asta, feedbackul tău este important pentru noi și căutăm întotdeauna noi modalități de a îmbunătăți cutiile, produsele alese și serviciul în sine. Așa că ne poți contacta și pentru bune și pentru rele la office@happytails.ro sau prin formularul de contact.

Disponibilitate maximă de luni până vineri, între orele 8:00 – 16:00. În rest… Ei, bine, avem și noi căței de plimbat și pisici de alintat. Revenim către tine după ce se termină joaca de week-end cu pufoșii noștri.

Dacă ai nelămuriri care nu se regăsesc aici, trimite-ne un email la office@happytails.ro sau contactează-ne prin formularul de contact și îți vom oferi toate detaliile de care ai nevoie.

Fă o codiță fericită cu o cutie Happy Tails cadou!