Hai să cunoști echipa!

Ce ne dorim

Happy Tails este condusă de oameni obișnuiți care iubesc cu adevărat pisicile și câinii și cărora le pasă de clienții lor. Sperăm sincer că se simte.

Misiunea noastră e să vă facem să fiți la fel de pasionați ca noi în testarea de noi mijloace prin care să îmbogățim viața blănoșilor noștri. Happy Tails este felul nostru de a vă pune la dispoziție un mod simpatic de a oferi animăluțelor voastre exercițiul, stimularea și fericirea pe care o merită.

Suntem o companie tânără și o echipă mică, dar cu suflet mare. Aici vă împărtășim cum a început totul.

Vrei sa incerci produsele?

The Tale of Tails

Echipa de joc

În calitate de pet moms am înțeles destul de rapid că timpul e prețios. Și nu vrei să-l pierzi bâjbâind după recompense, jucării sau accesorii de negăsit într-un pet shop local. Sau, dacă le-ai găsit, sigur ți-a luat ceva timp, iar la un moment dat va trebui să o faci din nou.

Fiindcă, dacă seamănă cu Cleo, our team’s doggo, animăluțul tău distruge tot. TOT. Sau dacă seamănă cu Tombi, nu se satură niciodată de joacă și atenție.

Happy Tails a luat ființă din dorința de a aduna toate aceste lucruri într-un singur loc, fără pierdere de vreme, și de a oferi în schimb un moment special alături de blănoșii voștri în fiecare lună. De ce? Pentru că pisici și căței. And we can’t help it.

Magda

Co-founder & Proud mom of Cleo

Pe lângă faptul că gestionez operațiunile Happy Tails, îmi place să călătoresc și să fac sport. Aspir la ideea de antreprenoriat și sunt mândră mamă de câine intitulat Cleo. Pe-aici toată lumea știe că sunt Numbers Ninja și că am câte un Excel sheet pentru orice. Nu glumesc, chiar ORICE.  A, și sigur nu o să spun niciodată nu unei plimbări sau unei pizza.

Screenshot 2020-07-14 at 23.57.41

Alice

Co-founder & Proud Mom of Luna&Tombi

Sunt pasionată de călătorii, în special de mersul cu cortul, dar și de citit, citit, citit…
Nicio zi nu poate să înceapă și niciun cuvânt nu poate fi rostit fără o cană de cafea în mână și cele două pisici – Tombi și Luna. Da, sunt mamă de pisici, cu tot ce presupune asta, iar în afara administrării proiectului Happy Tails, în cealaltă viață a mea, mă ocup de amenajări interioare.
De citit am zis?

Cleo

Head of Mess Development & Toy Durability Analyst

De la puiuțul timid care eram când m-a adoptat Magda și până la „plusul” de design pe care l-am adus căminului nu au trecut mai mult de 3 ore. Sunt o bombă de energie și ador să-mi manifest dragostea față de oameni prin linsul feței și ocazionalul mușcat de nas. Responsabilitățile mele zilnice includ: rosul oricărui obiect, mâncatul, cerșitul și căutarea de prieteni noi (inclusiv pisicile open-minded). 

Tombi

Chief Feline Office & Hooman Resources

Pe mine m-a găsit mami pe o bancă de pe Calea Victoriei. M-am schimbat mult de când nu mai sunt orfelină și am devenit o mâncăcioasă foarte mofturoasă. Acum îmi place să fiu mereu în centrul atenției, să inspectez și să ma lipesc instant de oricine intră în casă. Locul meu preferat de dormit e o cutie plină cu jucării sau, daca se poate, direct în depozitul Happy Tails, fiindcă timpul de joacă nu e niciodată suficient and I looooove to play. Nu sunt deloc timidă în fața aparatului foto, așa că o să ma vedeți des pe internet. Motto-ul meu: if it fits I sits. 

Luna

Chief Pawject Manager & Box Inspector

De când m-a adoptat mami de la Gara de Nord, pofta de mâncare nu m-a părăsit niciodată. Și ce haioși sunt oamenii: tot încearcă să-și dea seama care e mâncarea mea preferată până să afle că răspunsul este TOATĂ. Bine, recunosc, gustarea preferată sunt pufuleții. Așa că excelez la cerșit mâncare și, dacă nu primesc, mă apuc de furat sau curăț farfuriile nesupravegheate. Atunci când nu testez treaturile Happy Tails sau când nu inspectez vreo cutie, sarcinile mele zilnice includ dormitul pe birouri și menținerea tastaturilor calde.