Hai să cunoști echipa!

Ce ne dorim

Suntem aici pentru fericirea blănosului tău și ne dorim ca prietenii noștri cu blăniță să simtă că trăiesc cea mai bună viață. La fel ca tine, suntem proprietari de animale de companie. Având 2 câini și 2 pisici în familia Happy Tails, știm cât de greu este să găsești produse de calitate în care să ai încredere. Există atât de multe opțiuni încât e greu să știi ce este sigur și sănătos și ce să eviți. Este mai dificil dacă ești un pawrent care trebuie să lucreze toată ziua, iar ei nu au parte de stimulare. 

Cei mai mulți cred că soluția e de a le oferi jucării și delicii care îi vor ține ocupați în timp ce suntem plecați - nu?

Problema e timpul și efortul necesar pentru a cerceta - și apoi a găsi - produse sigure și sănătoase. Ca sa nu mai vorbim de golirea portofelelor noastre dacă și blănosul tău e deosebit de... entuziasmat de jucării. 

Vrei sa incerci produsele?

The Tale of Tails

Echipa de joc

În calitate de pet moms am înțeles destul de rapid că timpul e prețios. Și nu vrei să-l pierzi bâjbâind după recompense, jucării sau accesorii de negăsit într-un pet shop local. Sau, dacă le-ai găsit, sigur ți-a luat ceva timp, iar la un moment dat va trebui să o faci din nou. Așa că am decis că avem nevoie de o modalitate mai ușoară de a le bucura codițele.

Fie că îți place să îți răsfeți prietenul cu blăniță, să îi alungi plictiseala sau să îi ușurezi anxietatea, suntem aici nu doar pentru a-ți facilita accesul la cele mai bune și mai noi produse pentru blănos, ci și pentru a face acest lucru mai ușor, mai rapid și mai consecvent. 

Prin cutiile Happy Tails, misiunea noastră e să ne asigurăm că nu trebuie să îți mai faci griji cu privire la alegere și varietate, ci mai degrabă să te bucuri de fiecare noua livrare cu blănosul tău.

Mission & Vision

La ce visăm

Ne dorim să te facem să fii la fel de pasionat ca noi în testarea de noi mijloace prin care să îmbogățim viața blănoșilor noștri. Acesta este felul nostru de a vă pune la dispoziție un mod simpatic de a oferi animăluțelor voastre exercițiul, stimularea și fericirea pe care o merită. 

Credem că putem - și că ar trebui - să facem  din lume un loc mai bun pentru animale. Happy Tails a luat ființă din dorința de a aduna toate aceste lucruri într-un singur loc, fără pierdere de vreme, și de a oferi în schimb un moment special alături de blănoșii voștri în fiecare lună. De ce? Pentru că pisici și căței. And we can’t help it, pentu că fac parte din familie. 

Happy Tails este condusă de oameni obișnuiți care iubesc cu adevărat pisicile și câinii și cărora le pasă de clienții lor. Sperăm sincer că se simte. Suntem o companie tânără și o echipă mică, dar cu suflet mare și ne-ar plăcea să ni te alături în această călătorie, care creează o lume plină de codițe fericite și sănătoase!

Magda

Co-founder & Proud mom of Cleo

Pe lângă faptul că gestionez operațiunile Happy Tails, îmi place să călătoresc și să fac sport. Aspir la ideea de antreprenoriat și sunt mândră mamă de câine intitulat Cleo. Pe-aici toată lumea știe că sunt Numbers Ninja și că am câte un Excel sheet pentru orice. Nu glumesc, chiar ORICE.  A, și sigur nu o să spun niciodată nu unei plimbări sau unei pizza și nici un cățel n-o să treacă nemângâiat pe lânga mine.

Screenshot 2020-07-14 at 23.57.41

Alice

Co-founder & Proud Mom of Mura, Luna&Tombi

Sunt pasionată de călătorii, în special de mersul cu cortul, dar și de citit, citit, citit…
Nicio zi nu poate să înceapă și niciun cuvânt nu poate fi rostit fără o cană de cafea în mână și cele două pisici – Tombi și Luna. Da, sunt mamă de pisici, cu tot ce presupune asta, iar în afara administrării proiectului Happy Tails, în cealaltă viață a mea, mă ocup de amenajări interioare.
De citit am zis?

Cleo

Head of Mess Development & Toy Durability Analyst

De la puiuțul timid care eram când m-a adoptat Magda și până la „plusul” de design pe care l-am adus căminului nu au trecut mai mult de 3 ore. Sunt o bombă de energie și ador să-mi manifest dragostea față de oameni prin linsul feței și ocazionalul mușcat de nas. Responsabilitățile mele zilnice includ: testarea de jucării, mâncatul, cerșitul și căutarea de prieteni noi (inclusiv pisicile open-minded). 

Tombi

Chief Feline Office & Hooman Resources

Pe mine m-a găsit mami pe o bancă de pe Calea Victoriei. M-am schimbat mult de când nu mai sunt orfelină și am devenit o mâncăcioasă foarte mofturoasă. Acum îmi place să fiu mereu în centrul atenției, să inspectez și să ma lipesc instant de oricine intră în casă. Locul meu preferat de dormit e o cutie plină cu jucării sau, daca se poate, direct în depozitul Happy Tails, fiindcă timpul de joacă nu e niciodată suficient and I looooove to play. Nu sunt deloc timidă în fața aparatului foto, așa că o să ma vedeți des pe internet. Motto-ul meu: if it fits I sits. 

Mura

Head of Puplick Relations & Cuteness Advisor

Eu sunt cel mai nou și mai drăgut membru al familiei Happy Tails și nimeni nu poate să-mi reziste. Am doar 2 luni jumate, așa că task-urile mele de zi cu zi includ 18 ore de somnic, minimum 5 mese pe zi și.. treaba aia pe care se presupune că trebuie să învăț să o fac afara. Când nu o trezesc pe Alice sunt considerat cuminte, dar până acum n-am rezistat fără să fac asta. Prind repede orice truc, fur jucăriile colegelor Luna & Tombi și vreau să o ajung din urmă pe Cleo.

Luna

Chief Pawject Manager & Box Inspector

De când m-a adoptat mami de la Gara de Nord, pofta de mâncare nu m-a părăsit niciodată. Și ce haioși sunt oamenii: tot încearcă să-și dea seama care e mâncarea mea preferată până să afle că răspunsul este TOATĂ. Bine, recunosc, gustarea preferată sunt pufuleții. Așa că excelez la cerșit mâncare și, dacă nu primesc, mă apuc de furat sau curăț farfuriile nesupravegheate. Atunci când nu testez treaturile Happy Tails sau când nu inspectez vreo cutie, sarcinile mele zilnice includ dormitul pe birouri și menținerea tastaturilor calde.

Fă o codiță fericită acum!