Alungă plictiseala și fă-i codița fericită

Fericire pentru blănosul tău, livrată la ușa ta

Am creat Cutia de Încercare ca să te convingi că Happy Tails este alegerea perfectă pentru blănosul tău. O poți comanda ca s-o dai spre testare specialistului tău în ronțăit și joacă, fără să fie nevoie să te abonezi. Prețul unei cutii este doar 169 Lei.

Cum funcționează?

O cutie personalizată în funcție de nevoile și preferințele animăluțului tău, cu minimum două jucării, două treaturi delicioase & sănătoase și accesorii pentru pufos și stăpân. Fiecare produs este ales manual înainte de a fi adăugat în cutie ca să facă față inspecției năsucurilor umede și curioase, iar tu dormi ușor știind că prietenul tău blănos este fericit, sănătos și distrat. În caz că vrei să te abonezi, dă click aici ca să afli mai multe despre Abonamentele Happy Tails.

#1 Ne cunoaștem mai bine

Ne răspunzi la câteva întrebări care ne vor ajuta să vă pregătim cutia ideală cu produsele de care pufosul tău are nevoie dar nu știe cum să-ți spună.

#2 Ne punem pe treabă

Noi facem magia și pregătim livrarea direct la ușa ta. Tu nu trebuie să faci nimic, poate doar să oferi dragoste și atenție blănosului din timpul câștigat.

#3 Surpriză și încântare

Primești cutia Happy Tails pentru blănos și îl lași să se bucure de toate surprizele din cutie. Apoi, evident, e timpul să te lauzi tuturor cu poze de codiță fericită.

Facem aport la fericire. Comandă acum!

Pentru prietenul tău blănos

Descriere

La fel ca tine, suntem proprietari de animale de companie. Având 2 câini și 2 pisici în familia Happy Tails, știm cât de greu este să găsești produse de calitate în care să ai încredere. Există atât de multe opțiuni încât e greu să știi ce este sigur și sănătos și ce să eviți. Iar la fel ca și oamenii, blănoși se pot plictisi ușor. Este mai dificil dacă ești un pawrent care trebuie să lucreze toată ziua, iar ei nu au parte de stimulare. 

Fie că îți place să îți răsfeți prietenul cu blăniță, să îi alungi plictiseala sau să îi ușurezi anxietatea, Cutia de Încercare este remediul perfect. Nu e nevoie să cauți nimic în plus, deoarece am ales o cutie plină de bunătăți care să îl distreze pe blănos, să va ajute să va apropiați și să vă bucurați de timpul liber împreună.

Cutia include 5-6 articole selectate manual de echipa Happy Tails, inclusiv jucării, recompense pe alese și un LickiMat - un produs complet pentru îmbogățirea vieții blănoșilor recomandat de Pet Trainers din întreaga lume. 

Ce conține Cutia de Încercare

- un LickiMat® pentru câini sau pisici: sistem de hrănire tip covoraș de lins ce calmează anxietatea, stimulează producția de salivă și ajută la curățarea limbii, a dinților.

- jucării simpatice care să ajute la alungarea plictiselii și care să stimuleze creierul. Dacă știi că blănosul tău e distructiv, spune-ne în formularul de comandă pentru a alege cât mai bine jucăriile.

- recompense și delicii sănătoase, FĂRĂ ingrediente urâte sau artificiale. Ținem cont de alergii sau probleme de sănătate în alegerea lor, iar dacă burtica pufoasă nu se înțelege cu deloc cu treat-urile ne poți spune în formularul de comandă și le înlocuim cu jucării sau accesorii. 

Bine de știut

Numărul de produse din cutie poate varia în funcție de cățel/pisică, vârsta, talia și nivelul de activitate ale blănosului, dar nu vei primi niciodată mai puțin de 5 produse.

Cutia de Încercare se livrează imediat și va ajunge la tine în 2-4 zile lucrătoare. Mai ai întrebări? Hai să vezi dacă nu am răspuns deja la ele aici.

Nu ne crede pe cuvânt

Vezi ce zice gașca Happy Tails

Diana K.
Diana K.
pentru Aramis
Read More
Pur si simplu, minunat! Aramis este foarte fericit, va mulțumește și vă dorește mult succes!! Mulțumim, Happy Tails!
Attila B.
Attila B.
pentru Puiuț
Read More
Mă bucur tare mult de jucăriile si bunătățile de la Happy Tails, singurul serviciu din țară pe bază de abonament lunar pentru răsfățul animalelor de companie! 😺
Teodora T.
Teodora T.
pentru Joy
Read More
Sunt foarte foarte incantata de cutiuta cu surprize. Am primit foarte multe produse iar pitica mea le-a adorat pe toate. Multumim!
Roxana F.
Roxana F.
pentru Roli
Read More
De cand a ajuns cutia Roli este super fericit si incantat de jucariile primite. Chiar ati facut un blanos fericit!!!
Previous
Next
Alina Georgiana
Alina Georgiana
pentru Lala
Read More
Un super cadou de ziua Lalei ❤️ Mulțumim!
Mirela G.
Mirela G.
pentru Minnie and Blacky
Read More
O cutie plină cu bunătăți pt pisicuțele mele, perfecta pt personalitățile lor! Tot ce a fost înăuntru a fost foarte bine ales! Codițele au fost foarte fericite ! Mulțumim 😍
Stancuța G.
Stancuța G.
pentru Lucky
Read More
Totul a fost superb!!! lucky a savurat din plin tot ce a fost in cutie!! Multumim!
Andreea B.
Andreea B.
pentru Susie
Read More
Multumim Happy Tails! Suzy e tare incantata de daruri si va multumeste din sufletelul ei mic ❤️
Previous
Next
Mai ușor pentru tine, mai bine pentru ei

Brand-uri cu care lucrăm

Fă o codiță fericită și cu alte cutii Happy Tails!