1. Termeni generali

Termenii și condițiile generale se aplică la condițiile de utilizare a site-ului happytails.ro, la toate comenzile și livrările dintre Happy Tails Pets S.R.L. (denumit în continuare: Happy Tails) și utilizatorii săi prin intermediul magazinului online www.happytails.ro

 • Denumirea: Happy Tails Pets S.R.L.
 • Sediul social: București, bd. Camil Ressu 44-48, bloc C15, sc. 6, ap. 77, sector 3
 • Numărul de înregistrare în Registrul Comerțului: J40/14993/05.11.2019
 • Codul Unic de Înregistrare: 41853846
 • Capital social: 200 RON

Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta. Administratorii Happy Tails (happytails.ro) își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

2. Acceptarea condițiilor de utilizare

Prin simplul fapt că accesați această pagină de Internet se consideră că ați citit și cunoașteți în totalitate termenii și condițiile de utilizare, că vă sunt clare, le acceptați și vă obligați să le respectați în totalitate. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, vă rugăm să părăsiți imediat pagina de Internet și să nu folosiți conținutul ei. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri referitoare la acești termeni și condiții de utilizare, vă rugăm să ne scrieți la adresa de e-mail: office@happytails.ro. Termenii și condițiile de utilizare se aplică pentru clienții a căror reședință se află pe teritoriul României.

3. Procesare comandă și încheierea contractului

3.1. Procesare comandă
 • Happy Tails oferă clienților săi un serviciu de subscripție lunară pentru proprietarii de animale de companie. Dacă alegeți sa vă abonați, trimitem în fiecare lună o cutie umplută cu jucării, treaturi și accesorii pentru animale (câini și/sau pisici). Dacă alegeți să comandați fără plată recurentă, atunci trimitem o singură cutie, pentru luna respectivă. Dacă alegeți să comandați abonamente pre-plătite, atunci trimite nr. de cutii conform abonamentului ales.
 • Dând click pe un produs sau pe numele produsului, utilizatorul poate ajunge la pagina cu detaliile produsului și de acolo va trece prin următorii pașii de comandă.
 • Produsul e plasat într-un coș de cumpărături virtual și dând click pe simbolul coșului de cumpărături din colțul din dreapta sus a paginii magazinului online, clientul poate naviga la pagina de prezentare generală a coșului său de cumpărături și poate oricând verifica și dacă e cazul, efectua modificări în acesta.
 • În cazul în care clientul nu dorește să achiziționeze produse adiționale, poate trece la pasul următor dând click pe butonul „Plasare comandă”. În această etapă, clienții înregistrați se pot conecta la contul lor utilizând numele de utilizator și parola cu care s-au înregistrat. Clienții care nu au un cont Happy Tails, se pot înregistra acum sau pot opta pentru a continua cumpărăturile fără a-și crea un cont de client. În acest caz, clientul va trebui să-și introducă adresa și detaliile de facturare pe pagina următoare.
 • Apăsând din nou pe butonul „continuă”, clientul va fi redirecționat către pagina „Previzualizare” care este ultima etapă în plasarea comenzii. Aici clientul va putea vizualiza sumarul comenzii sale, costul total (inclusiv TVA-ul) precum și informații asupra serviciului și costurilor de transport.
 • Comanda se înregistrează apăsând pe butonul „Plasați comanda”. Acest lucru înseamnă că o ofertă fermă a fost făcută.
 • Utilizatorul este responsabil pentru corectitudinea și exhaustivitatea datelor introduse în formularul de comandă. Prin emiterea comenzii, cumpărătorul acceptă termenii și condițiile de utilizare ale acestui website.

3.2. Încheierea contractului

Imaginile gamei de produse din magazinul online sunt doar ilustrații și nu constituie oferte obligatorii de vânzare. Utilizatorul se obligă la încheierea contractului de cumpărare dând clic pe iconița “Plasați comanda” din ultima etapă a plasării unei comenzi. Clientul va primi confirmarea recepționării comenzii prin e-mail (confirmare comandă). Aceasta nu reprezintă acceptarea ofertei. Contractul cu Happy Tails este încheiat în momentul în care Happy Tails acceptă oferta clientului și efectuează livrarea, confirmând expedierea prin statusul de Finalizare comandă.

Serviciile oferite de către Happy Tails  nu includ costurile utilizatorului pentru utilizarea echipamentelor informatice și a serviciilor de conectare la Internet pentru a accesa website-ul nostru. De asemenea, Happy Tails nu este responsabil de costurile folosirii serviciilor de telefonie, referitoare la traficul de date sau de orice alte costuri care pot apărea pentru a comanda sau pentru a naviga/căuta pe Internet.

4. Cardul cadou

Cardul cadou este un card comercial electronic emis de Happy tails  în vederea promovării şi stimulării vânzărilor şi utilizabile de către posesori exclusiv în scopul cumpărării de produse de pe site-ul www.happytails.ro. Acest produs poate fi achiziţionat/utilizat de orice persoană fizică (cu vârsta de peste 18 ani) sau juridica. Cardul cadou Happy Tails (denumit și ,,Gift Card”) permite cumpărarea Cutiei de Încercare Happy Tails și are o valoare fixă de 130 de RON.  Cardul cadou este valabil până la utilizarea sa pe site-ul www.happytails.ro, iar soldul nu poate fi utilizat pentru mai mult de o tranzacție. Politica de retur și anulare (6) se aplică și cardului cadou.

Pentru ca un client Happy  Tails să poată beneficia de gift card trebuie să întrunească cumulativ următoarele condiţii:

 1. Să achiziţioneze un card cadou de pe happytails.ro;
 2. Gift card-ul nu poate fi preschimbat în bani cash;
 3. La plata cumpărăturilor cu gift card nu se acordă rest, valoarea ramasă nu se foloseste pentru achizitia unor produse suplimentare.
 4. La achiziţionarea unor produse de valoare mai mare dacât valorea gift cardului, diferenţa de bani se achită la finalul tranzactiei;
 5. Orice politica de loialitate se va aplica numai la achizitia finala a unui produs, nu la achizitia unui Gift Card.
 6. Aveți obligația de a furniza o adresă de e-mail corectă pentru a vi se trimite cardul cadou electronic emis de Happy Tails.  În cazul în care adresa de e-mail pe care ați furnizat-o nu poate fi confirmată, Happy Tails își rezervă dreptul de a refuza expedierea cardului caodu electronic Happy Tails

Cardul cadou nu este nominal, este transmisibil, dar eventuala pierdere a acestuia nu presupune înlocuirea lui de către Happy Tails. Posesorul gift cardului este decis de către persoana care l-a comandat.

Utilizarea va putea fi întreruptă sau modificată doar în caz de forţă majoră* ori printr-o decizie a Happy Tails din motive comerciale, financiare sau la cererea unei autorităţi.

Nota*: Forţa Majoră, convenită ca fiind evenimentul imprevizibil şi de neînlăturat, petrecut după intrarea în vigoare a prezentului regulament şi care împiedică partea sau părţile să-şi îndeplinească obligaţiile, exonerează de răspundere partea care o invocă, pe durata de existenţă a cazului de Forţa Majoră, confirmat de Camera de Comerţ şi Industrie a României.

Orice contestare având ca obiect cardurile cadou poate fi depusă la sediul societăţii, la adresa: București, bd. Camil Ressu 44-48, bloc C15, sc. 6, ap. 77, sector 3 sau pe email la office@happytails.ro

 

5. Donații

Pentru că iubim animalele ne dorim să ajutăm cât mai multe adăposturi să salvaze cât mai multe vieți. Pentru a vedea către  ce fundații donăm accesați pagina noastră de Parteneriate.

Site-ul www.happytails.ro găzduiește online o strângere de fonduri pentru proiecte din domeniu protecției animalelor și a centrelor de adopții. Realizarea donației se face prin intermediul site-ului www.happytails.ro , prin card bancar, la achiziția unui serviciu Happy Tails. În cazul unui abonament lunar, suma introdusă la activarea abonamentul ca donație va fi reținută lunar. Donațiile prin credit card se fac prin serviciul de procesare plăți online oferit de Netopia Payments.  Echipa noastră se va ocupa de transferul valorii totale a donațiilor către partenerii noștri.

Puteți face o donație online urmând pașii de mai jos:
– Selectați serviciul pe care doriți să-l achiziționați de la Happy Tails

– În pagina de plată introduceți valoarea pe care vreți să o donați în RON

– Introduceți datele dumneavoastră personale

– Introduceți datele despre credit/debit card.

Dacă tranzacția prin card a fost reușită, valoarea donației va apărea pe emailul de Confirmare a comenzii și pe toate facturile ulterioare în cazul achiziționării un abonament. Aceste informații le veți primi  prin e-mail și le veți putea vedea în contul de client.

Donațiile se pot returna donatorilor, în cazul în care acesta solicită în mod expres, exclusiv pentru donațiile online efectuate prin card bancar. În acest caz, donatorii vor trimite, în termen de maximum 14 zile calendaristice, din momentul în care a fost efectuată donația, o cerere scrisă către Happy Tails, în care vor solicita, în mod expres, returnarea sumei donate. Donatorul va atașa, la această cerere dovada donării acestei sume de bani prin intermediul site-ului www.happytails.ro
Cererea de returnare a donațiilor va fi expediată prin poșta electronică, la adresa: office@happytails.ro sau prin Poșta Română sau altă firmă de curierat, la adresa: București, bd. Camil Ressu 44-48, bloc C15, sc. 6, ap. 77, sector 3

 

6. Politica de anulare și retur

Utilizatorii care sunt consumatori au dreptul de a se retrage  în termen de 14 zile. Un consumator este orice persoană fizică care participă la o tranzacție legală pentru un scop care nu poate fi conectat cu activitatea lui profesională comercială sau independentă. Următoarele regulamente se aplică dreptului de anulare și excluderii dreptului de anulare. În cazul în care utilizatorii au întrebări suplimentare despre anulări, ei ne pot contacta la office@happytails.ro.

Dreptul de retragere

Aveți dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile. Perioada de retragere expiră după 14 zile începând de la ziua la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a ultimului bun.

Pentru a vă exercita dreptul de anulare trebuie să ne scrieți la office@happytails.ro și să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract utilizând o declarație neechivocă (de exemplu, o scrisoare trimisă prin poștă sau printr-un e-mail). În acest scop, puteți folosi Model-Formular de retragere de mai jos, însă folosirea lui nu este însă obligatorie.

Număr de client: ________________________________________

Număr comandă/factură: ______________________________

Formular de retragere

Dacă doriți anularea contractului, vă rugăm să ne trimiteți acest formular completat la adresa office@happytails.ro.

Vă informez/informăm (*) prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastră (*) din contractul referitor la vânzarea următoarelor bunuri (*)/prestarea următoarelor servicii (*)

Comandate la data (*) / Primite la data (*)

Nume consumator(i)

Adresă consumator(i)

Semnătură consumator(i) (doar dacă formularul este trimis în format fizic, pe hârtie)

Data

(*) A se elimina mențiunea inutilă, după caz.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere, este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Consecințele retragerii

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării (cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi), fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări. Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi bunurile sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi bunurile, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați bunurile fără întârzieri nejustificate și în orice caz în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă bunurile sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile. Nu vom suporta costul returnării bunurilor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii bunurilor care rezultă din manipulări altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării bunurilor.

Exceptări de la dreptul de retragere

Dreptul de retragere nu se aplică în cazul livrării de bunuri:

 • care nu sunt pre-produse, iar o selecție sau determinare din partea consumatorului sunt autoritative pentru producerea lor sau bunuri confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar; bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a se perima rapid,
 • bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator,
 • bunuri care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente.

7. Informații despre livrare

Happy Tails efectuează livrări doar către persoane fizice. Dacă nu există nici o altă mențiune în ofertă, perioada de livrare este între 15-20 ale lunii in curs. Informații despre condițiile de livrare și expediere sunt disponibile aici – https://happytails.ro/faqs/#plata-si-livrare

În cazul în care Happy Tails  nu poate livra produsele comandate deoarece însuși Happy Tails nu a fost aprovizionat de proprii furnizori, fără vina Happy Tails, Happy Tails se poate retrage din contract. Într-o asemenea situație, vom informa imediat utilizatorul și îi vom propune un produs similar sau o altă dată de livrare a produsului. Dacă nu este disponibil un produs similar, sau dacă utilizatorul nu dorește acel produs, Happy Tails îi va rambursa clientului în cel mai scurt timp plățile efectuate.

În cazul în care produsele sunt deteriorate în cursul transportului, trebuie contactat serviciul de relații clienți al Happy Tails în cel mai scurt timp posibil. Drept consecință, Happy Tails va avea opțiunea de a înainta o plângere la transportator sau la compania de asigurare a transportului referitor la deteriorare. Dacă utilizatorul nu va notifica în legătură cu deteriorarea în timpul transportului, acest lucru nu va avea nici un efect asupra drepturilor de garanție legale ale utilizatorului.

Pentru a livra comenzile primite în mod optim, Happy Tails transmite adresa de e-mail și numărul de telefon al clientului (dacă este oferit) către compania de transport aferentă. Această transmitere este o parte obligatorie a relației contractuale cu Happy Tails. De aceea, clienții nu au dreptul de a alege sau obiecta în acest sens.

8. Garanție și responsabilitate

Se aplică prevederile legale de garanție.

Hrana medicinală trebuie utilizată doar la recomandarea medicului veterinar și sub controlarea regulată de către acesta. Pe perioada folosirii unui aliment de dietă, trebuie efectuate vizite regulate la medicul veterinar (la fiecare 6 luni) pentru consultații, iar în cazul în care condiția animalului de companie se înrăutățește, veterinarul trebuie consultat imediat. Happy Tails nu este responsabil de consecințele utilizării neadecvate a alimentelor terapeutice, a hranei și a jucăriilor sau a utilizării necorespunzătoare a acestora.

9. Modalități de plată și facturi

Plata pentru serviciile achiziționate în magazinul happytails.ro poate fi făcută doar card bancar credit sau de debit Visa, Visa Electron, MasterCard sau Maestro. Happy Tails își rezervă dreptul de a accepta doar anumite metode de plată în funcție de caz și de modalitatea de livrare aleasă de utilizator.

Tranzacțiile sunt securizate, plățile sunt efectuate utilizând tehnologia de autentificare 3D-Secure, cu criptare SSL 256-bit, comunicarea este directă între device-ul folosit în timpul plății de către utilizatorul site-uluii și Netopia Payment, furnizorul de servicii de tranzacționare a plăților cu cardul. Această metodă permite transmiterea securizată de informații și împiedică accesul neautorizat la date în timpul comunicării directe între device-ul dumneavoastră,  Netopia Payments și invers.

Acest furnizor de servicii și instituțiile financiare (companiile emitente ale cardurilor) transmit informații utilizând o rețea virtuală privată (VPN), care este protejată împotriva accesului neautorizat. Numerele cardurilor de credit sau debit nu sunt stocate și nu sunt accesibile persoanelor neautorizate.

Utilizatorul este de acord să primească facturile în format electronic. Facturile electronice vor fi trimise clientului via e-mail, în format PDF.

Toate prețurile includ TVA-ul statuar și alte elemente de preț și trebuie luate în considerare taxele de transport adiționale care pot fi aplicate. Toate facturile emise for conține TVA și putem să vindem și către persoane juridice. Pentru mai multe informații vă rugăm să accesați pagina  F&Q.

10. Protecția și securitatea datelor

Happy Tails acordă importanță maximă protecției datelor utilizatorilor săi. Informații despre Protecția datelor găsiți aici.

 • Happy Tails privind securitatea datelor​

Happy Tails are, de asemenea, în calitate de furnizor de servicii de înaltă calitate și de durată, cele mai mari exigențe cu privire la datele și securitatea cibernetică a dispozitivelor sale, a aplicațiilor și a aplicațiilor web în rețea. Deși, facem toate eforturile să detectăm și să eliminăm punctele slabe în avans, un grad de securitate de 100% poate fi cu greu realizat în cazul tehnologiei informației.

Din acest motiv, Happy Tails este interesat de orice informații din partea dv. cu referire la riscuri posibile sau descoperite de securitate a datelor care afectează produsele, aplicațiile sau aplicațiile web în rețea.

Pentru a raporta către Happy Tails vulnerabilitățile și informațiile despre securitatea cibernetică, vă rugăm să ne contactați aici.

Chiar dacă nu sunteți sigur: vă vom urmări solicitarea și vă vom contacta dacă vom avea întrebări suplimentare.

11. Comunicări comerciale

În cazul în care utilizatorul încheie un contract cu Happy Tails și specifică o adresă de poștă electronică (e-mail), Happy Tails are dreptul de a folosi această adresă de poștă electronică (adresă de e-mail) a utilizatorului pentru promovarea directă a propriilor bunuri sau servicii similare, dacă utilizatorul nu a avut obiecții în legătură cu folosirea adresei la momentul colectării ei. Utilizatorul are întotdeauna dreptul de a se opune utilizării adresei sale de poștă electronică (adresă de e-mail) în orice moment prin trimiterea unui dezabonarea de la comunicările electronice.

12. Utilizarea serviciului de audiență personalizată Facebook Pixel

Happy Tails utilizează Facebook Pixel, un instrument personalizat de comunicare cu publicul, oferit de rețeaua socială Facebook. Acesta este deținut de Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, USA, sau, dacă vă aflați în UE, Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbor, Dublin 2, Irlanda.

Facebook Pixel vă direcționează direct către Facebook. Când vizitați site-ul Happy Tails, acesta stochează un cookie pe dispozitivul dumneavoastră, astfel încât atunci când vă conectați ulterior la contul dumneavoastră de Facebook, vi se vor afișa reclame Facebook relevante. Facebook Pixel ne permite să optimizăm reclamele Facebook pentru a ne asigura că acestea sunt aplicabile utilizatorului și nu sunt deranjante sau irelevante. În plus, Facebook Pixel ne ajută să aflăm câți utilizatori dau click pe o anumită reclamă Facebook. Acest lucru ne îngăduie să evaluăm eficiența reclamelor Facebook pentru scopuri statistice și de cercetare de piață. Datele colectate nu ne permit să determinăm identitatea dumneavoastră ca utilizator. Pentru informații suplimentare despre modul în care Facebook colectează și utilizează aceste date și cum să vă protejați confidențialitatea, consultați politica de confidențialitate Facebook de pe Facebook Privacy Policy. Dacă nu doriți ca datele dumneavoastră să fie colectate sau utilizate pentru a afișa reclame Facebook, puteți exercita dreptul de retragere de pe Facebook Pixel. Pentru a face acest lucru, conectați-vă la Facebook și urmați acest link. Setările selectate sunt independente de platformă și se aplică dispozitivelor desktop și mobile.

13. Interdicții pentru utilizatori

Parcurgerea conținutului acestei pagini se face numai în scop personal. Se interzice, fără acordul nostru scris, întrebuințarea paginii sau a unor părți ale acesteia care nu este conformă cu utilizarea în scop personal, cum ar fi, dar nelimitat la: efectuarea de comunicări prin poșta electronică, folosind orice date procurate în mod direct sau indirect de pe această pagină, prezentarea publică, descărcarea, multiplicarea, transferul neautorizat de date, tipărirea, reproducerea, distribuirea, participarea la transfer sau vânzare, efectuarea de copii, încărcarea, modificarea în orice fel a paginii de Internet sau a unor părți ale acesteia, atât sub aspectul conținutului, cât și al formei. Dacă beneficiați de acordul nostru scris pentru efectuarea unor modificări, țineți cont de faptul că acest acord nu vă permite să ștergeți sau să modificați datele existente care se referă la drepturile de autor și/sau semnul comercial.

Utilizatorilor le sunt interzise: adăugarea oricărui conținut obscen, jignitor, indecent sau inadecvat, inacceptabil sau ilegal, încălcarea drepturilor oricărei persoane care are acces la această pagină, introducerea unor date virusate sau materiale nocive, precum și perturbarea în orice mod a funcționării normale a acestei pagini de Internet.

Utilizatorii își asumă răspunderea pentru consecințele propriilor fapte ce nu sunt în concordanță cu legea și cu prezentele condiții, precum și pentru orice fel de prejudicii ce ar putea apărea ca urmare a săvârșirii acestora. Ne rezervăm dreptul de a face apel la orice mijloace legale de protecție, pentru a preveni/împiedica utilizarea acestei pagini în moduri sau scopuri care contravin legii sau condițiilor de utilizare, precum și de a solicita sancționarea conform legii, a utilizatorilor care au acționat/acționează în scopul alterării, deteriorării sau distrugerii conținutului sau aspectului paginii sau care afectează în orice mod securitatea acesteia.

14.Materialele trimise de utilizatori

Prin însuși faptul că utilizatorul este de acord să trimită către noi orice fel de materiale, dar cu garanția că, în situația în care utilizatorul diferă de proprietarul materialelor, proprietarul materialelor a permis expedierea în mod expres, Happy Tails obține drepturi exclusive asupra materialelor respective. Aceste drepturi se supun regimului instituit de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor și drepturile conexe, cu modificările și completările ulterioare. Prin urmare, Happy Tails va putea, neîngrădit și în mod exclusiv, să utilizeze, să publice, să adapteze, să modifice, să suprapună cu alte lucrări, să traducă, și să distribuie materialele astfel dobândite, în orice formă și prin orice mijloace media cunoscute sau viitoare, în orice scop și fără despăgubiri, chiar și după modificarea sau anularea acestor termeni și condiții de utilizare. Utilizatorii care trimit materialele acceptă că pentru materialele furnizate nu va fi achitat niciun fel de onorariu.

Materialele pot fi publicate pe site-ul happytails.ro, pe paginile noastre de Social Media o dată sau de mai multe ori, fără limite de timp, însă publicarea lor nu este obligatorie. Happy Tails are dreptul (dar nu și obligația) de a șterge parțial sau total materialele și informațiile pe care utilizatorii le publică pe pagina sa de Internet.

15. Drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul acestei pagini de Internet este protejat de legislația privind proprietatea intelectuală. Prin „drepturi de proprietate intelectuală” se înțeleg: drepturile de autor și conexe, drepturile decurgând din marcă, precum și orice alte drepturi recunoscute de legislația română, tratatele și convențiile la care România este parte, în domeniul proprietății intelectuale.

Toate drepturile privind materialele publicate pe această pagină aparțin Happy Tails sau au fost cedate Happy Tails de către terți. Prin „materiale” se înțeleg: fotografii, imagini video, texte și alte materiale similare, respectiv lucrări de autor. Acestor materiale li se acordă permisiunea de publicare – exclusiv în scopuri publicitare, editoriale și informative – în ziare, reviste și mijloace media electronice. O altă întrebuințare a materialelor de pe această pagină nu este permisă. De asemenea, se interzice utilizarea oricăror materiale de pe această pagină în strânsă legătură cu vânzarea sau oferirea spre vânzare a produselor ori serviciilor de orice tip, precum și multiplicarea conținutului acestei pagini de Internet. Dacă ați obținut permisiunea noastră scrisă de a utiliza anumite materiale publicate pe această pagină de Internet, țineți seama de faptul că nu aveți dreptul să transferați, subcontractați sau atribuiți altcuiva această permisiune și că va fi anulată orice încercare intenționată de transfer, subcontractare sau atribuire.

Prin folosirea materialelor de pe această pagină de Internet, utilizatorii se obligă să respecte în totalitate limitele, condițiile și cerințele descrise aici. Pentru toate situațiile de încălcare a drepturilor de autor, ne rezervăm dreptul de a solicita despăgubiri, precum și sancționarea conform legislației în vigoare.

Happy Tails nu garantează ca acest website va fi întotdeauna accesibil și disponibil, și că nu va conține erori sau viruși. Fiecare utilizator este de acord în mod expres de a utiliza acest website pe propriul risc. Happy Tails nu este responsabil pentru orice pierderi sau daune (inclusiv, dar nu se limitează la daunele indirecte sau pe cale de consecință), care ar putea rezulta din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice parte a acestui site web sau conținut care este postat pe el sau adăugat de către alți utilizatori.

Mass-media și alți utilizatori ai acestui website sunt de acord în mod expres să despăgubească Happy Tails pentru fiecare și toate plângerile, costurile, daunele sau obligațiile care decurg din utilizarea neglijentă a materialelor de pe website de către același utilizator, inclusiv orice daune directe sau indirecte.

Actualizare Termeni și condiții generale: 03 februarie 2021