Cadoul perfect pentru blănosul tău

Cutia de Crăciun

Dacă și pentru tine blănosul tău e parte din familie, atunci sigur merită și el un cadou de Crăciun. Am pregătit o cutie-surpriză purrfectă, cu tematică de Crăciun, plină de jucării, recompense și accesorii, personalizată după descrierea lui.

Cum funcționează?

Nu uita că Santa Paws ajunge la toți abonații Happy Tails, așa că daca ai deja un abonament activ, nu trebuie să faci nimic, o sa primești cutia oricum. Dacă nu ai un abonament, află de mai jos cum funcționează Cutia de Craciun sau dă click aici dacă vrei să afli mai multe despre Abonamentele Happy Tails.

#1 Bucuria Crăcinului se simte în aer

Hoomanii ne-au întrebat des de ce nu facem o cutie tematică de Crăciun pentru câinii și pisicile lor. Ei au sugerat, iar spiridușii au răspuns! Îți prezentăm Cutia de Crăciun, umplută cu o mulțime de bunătăți pentru câinele sau pisica ta. 

#2 Spiridușii se pun pe treabă

Completezi formularul de pre-comandă și ne dai detalii despre blănosul tău ca spiridușii noștri să pregătească din timp cele mai simpatice cadouri. Ai posibilitatea să  plătești parțial sau total pre-comada, pentru ca spiridușii să fie bine organizați. 

#3 Santa Paws e pe drum

Din 10 decembrie Santa Paws se pune pe livrat pre-comenzile și comenzile pentru Cutia de Crăciun codițelor cuminți. Tu trebuie doar să pui cutia sub bradul de Crăciun și te bucuri de un moment magic alături de blănosul tău.

Santa Paws vine în oraș. Comandă acum!

Pentru prietenul tău blănos

Cutia de Crăciun este un cadoul ideal pentru prietenul tău cu blăniță sau un iubitor de animale. Nu este nevoie să cauți nimic în plus, deoarece am ales o cutie plină de bunătăți care să îl distreze pe blănos până în noul an. Conținutul cutiei va fi surpriză și va include 6-8 articole selectate manual de echipa Happy Tails, inclusiv festive jucării și delicatese tematice, alături de cele mai populare produse ale noastre. Împachetați cutia și lăsați-l pe blănos să o deschidă în ziua de Crăciun! Nimic nu este frumos decât să-l priviți dând din coada cu bucurie pură.

Despre comanda ta

Pregătim un număr limitat de Cutii de Crăciun,  iar livrarea are loc între 10-15 decembrie. 

Data ultimei comenzi pentru livrarea Cutiei de Crăciun este 20 decembrie - comenzile după această dată vor fi expediate, dar este posibil să nu ajungă de până de Crăciun.

Cutia de Crăciun

Fiecare cutie conține :

-Jucării premium festive pentru a menține sărbătoarea mai mult decât durata zilei de Crăciun

- Recompense și delicii sănătoase, FĂRĂ ingrediente urâte sau artificiale: dintre care și 1 Dog Biscuit Mix marca Happy Tails pentru treat-uri home-made rapide, crocante și hrănitoare pentru câinele tău.  Coace până la 70 de treaturi pentru câini dintr-o singură sticlă!

-Accesorii tematice pentru blănos și stăpân, dintre care o bandană sau papion tematic

Fă-i codița fericită de Crăciun!

Moș Crăciun e pe drum

Cutia de Crăciun costă 249 Ron. O poți plăti parțial (50%) doar cu cardul de credit, în perioada de pre-comandă (1-30 noiembrie).

Între 1 și 20 decembrie o poți comanda și fără pre-comandă, iar plata o poți face  integral, cu cardul sau ramburs. 

Pre-comandă

Dacă alegeți plata integrală, spiridușii noștri vor știi să aleagă din timp cele mai simpatice produse, iar SantaPaws o sa vină între 10 și 20 decembrie.

Dacă alegi plata avans de 50%, spiridușii se apuca de pregătit cadoul pawfect, iar începând cu data de 7 decembrie îți vom trimite un link de plată pentru diferența de 50%. Moșul pornește la drum tot între 10 și 20 decembrie, de îndată ce a fost achitată comanda.

În cazul în care.. O doamne, nu vrem să spunem asta, (*sad puppy eyes), alintatul tău nu a fost cuminte și te răzgândești, nu îți putem returna avansul, pentru că Santa Paws are deja sacul pregătit.

Comandă

Dacă te-ai decis târziu să îi arăți prietenului tău cu blană cât de recunoscător ești pentru dragostea pe care ți-o oferă, o să poți să comanzi Cutia de Crăciun cu plată integrală prin card de credit sau ramburs între 1 și 20 decembrie.

Din păcate spiridușii au un număr LIMITAT de cutii pe care le pregătesc și nu garantăm că Moșul va ajunge la timp dacă comanzi după 20 decembrie. Desigur, codițele noastre vor muncii din greu ca toți blănoșii să se bucure de Crăciun. 

Dacă ești abonat Happy Tails, atunci știm deja că blănosul tău a fost cuminte și vei primi Cutia de Crăciun automat în luna decembrie.

În caz că ai abonament O dată la două luni și decembrie nu e lună de abonament, atunci va fi nevoie să o comanzi separat. 

Da, indiferent de tipul de cutie Happy Tails, ținem mereu cont de alergii sau probleme de sănătate. În formularul de comandă ne vei da toate detaliile despre blănosul tău, pentru ca spiridușii Moșului să personalizeze cât mai bine cutia. 

În caz că burtica pufoasă nu se înțelege deloc cu treat-urile atunci o să le înlocuim cu jucării sau accesorii. 

Dacă ai nelămuriri care nu se regăsesc aici, trimite-ne un email la office@happytails.ro sau contactează-ne prin formularul de contact și îți vom oferi toate detaliile de care ai nevoie.

Nu ne crede pe cuvânt

Vezi ce spun clienții gașca Happy tails

Alina Georgiana
Alina Georgiana
pentru Lala
Read More
Un super cadou de ziua Lalei ❤️ Mulțumim!
Mirela G.
Mirela G.
pentru Minnie and Blacky
Read More
O cutie plină cu bunătăți pt pisicuțele mele, perfecta pt personalitățile lor! Tot ce a fost înăuntru a fost foarte bine ales! Codițele au fost foarte fericite ! Mulțumim 😍
Stancuța G.
Stancuța G.
pentru Lucky
Read More
Totul a fost superb!!! lucky a savurat din plin tot ce a fost in cutie!! Multumim!
Andreea B.
Andreea B.
pentru Susie
Read More
Multumim Happy Tails! Suzy e tare incantata de daruri si va multumeste din sufletelul ei mic ❤️
Previous
Next
Diana K.
Diana K.
pentru Aramis
Read More
Pur si simplu, minunat! Aramis este foarte fericit, va mulțumește și vă dorește mult succes!! Mulțumim, Happy Tails!
Attila B.
Attila B.
pentru Puiuț
Read More
Mă bucur tare mult de jucăriile si bunătățile de la Happy Tails, singurul serviciu din țară pe bază de abonament lunar pentru răsfățul animalelor de companie! 😺
Teodora T.
Teodora T.
pentru Joy
Read More
Sunt foarte foarte incantata de cutiuta cu surprize. Am primit foarte multe produse iar pitica mea le-a adorat pe toate. Multumim!
Roxana F.
Roxana F.
pentru Roli
Read More
De cand a ajuns cutia Roli este super fericit si incantat de jucariile primite. Chiar ati facut un blanos fericit!!!
Previous
Next

Fă o codiță fericită nu doar de Crăciun, cu alte cutii Happy Tails!