10 moduri de a petrece Ziua îndrăgostiților cu blănosul tău

Fie că ești singur sau într-o relație, nu există niciun motiv să fii singur de Ziua Îndrăgostiților sau de Dragobete. Iar dacă ai norocul să va împărtășiți viața cu un blănos, ai deja cel mai bun partener! Așa că ne-am gândit să ți propunem 10 moduri de a petrece zilele iubirii alături de dragostea voastră cu patru picioare.

#1 Bucurați-va de o cină în 2

Fă-ți timp pentru a găti o masă acasă, cu ingrediente prietenoase pentru voi.  Meriți absolut acest lucru și cine spune că nu poți arunca și câteva bucăți mici de friptură cărnoase către alintatul tău? Primești puncte bonus dacă aprinzi și o lumânare parfumată, dar departe de codița în mișcare de lângă tine. 

 

#2 Uitați-va împreună la un film

Dacă ritualul tău de Ziua Îndrăgostiților este să stai acasă în pijamale și să urmărești The Notebook în timp ce plângi moartea romantismului, de ce să nu faci asta și cu câinele sau pisica ta? Snuggles, popcorn și vin sunt o modalitate sigură de a petrece o seară minunată.

 

#3 Play Date cu cel mai bun prieten al lor

Știm că Ziua Îndrăgostiților ar trebui să fie despre voi, dar ei vă vor iubi și mai mult dacă le dați ocazia să se joace și cu alți blănoși. Puteți sta la o cafea și o prăjitură cu prietenul vostru uman și puteți râde bine de cei doi comedianți blănoși care se prostesc împreună. Dacă nu au un BFF blănos, au probabil un al doilea om preferat, după tine. Oricine ar fi, invitați-l să petreacă puțin timp cu voi. 

 

#4 Cumpără-i recompensele preferate

Animăluțul tău iubește untul de arahide? Poate gustarea lui preferată este brânza, frișca sau dovleacul? Cineva pentru broccoli? Oricare ar fi gustul preferat, asigură-te că ai câteva pregătite pentru Ziua Îndrăgostiților, dar nu exagera. Nu dorești să se îmbolnăvească sau să se suprapondereze, una sau două delicatese pe ici pe colo pe parcursul zilei nu ar trebui să-i facă niciun rău.

#5 Fă-i cadou un ,,colier” nou

Alege ceva potrivit personalității lor, o zgardă, un ham sau o bandană. Îi poți personaliza zgarda cu un mesaj drăguț care să arate cât de mult îl iubiți. Sigur o să se întoarcă toate codițele după voi.

#6 O zi la SPA

Ce spui de o zi  la SPA pentru a-ți face blănosul să se simtă special? Sunt multe opțiuni disponibile, de la saloane de grooming la camionete mobile care vin chiar în casa ta.

#7 Curăță-i locurile de dormit

Mulți proprietari de animale de companie uită să verifice și să spele din când în când paturile blănoșilor atunci când spală rufele. Este important să te asiguri că locul e curat, mai ales atunci când au obiceiul de a-și duce mâncarea în pat. Nu trebuie să folosești soluții speciale de curățare, un pic de oțet de mere cu apă e varianta cea mai ușoară.

#8 Fă-i cadou o cutie plină de dragoste

Sari peste cutia cu bomboane de ciocolată, știm cu toții că nu face bine. Dar asta nu înseamnă că nu poți să-i oferi blănosului tău o cutie Happy Tails plină cu bunătăți de Ziua Îndrăgostiților. O sa primiți jucării de care de care vă veți îndrăgosti amândoi, treat-uri ce rivalizează cu cina de V-day și e modalitatea perfectă de ai arăta cât îl iubești.

#9 Donează către adăposturile de animale în numele său

Chiar dacă ne place să îi răsfățăm, trebuie să nu uităm că animăluțul tău are deja cel mai de preț dar – tu. Alți blănoși încă așteaptă ziua în care o să aibă familia lor pentru totdeauna, așa că dă-le puțin înapoi celor care au cel mai mult nevoie.

#10 Share-uiește povestea voastră de iubire

Lumea minunată a rețelelor sociale ne face să ne strigăm dragostea pentru pisici și câini către întreaga lume. Postează despre el și povestește-ne cum a apărut în viața ta. S-ar putea să-i inspire pe alții să adopte sau să devină pawrenți!

 

 

Faci ceva special pentru blănosul tău de această sărbătoare? Cum îți arăți dragostea? Îți mulţumim că ne citeşti. Ti-a plăcut articolul nostru? Urmărește-ne pe Facebook și Instagram pentru alte postări și povești despre codițe fericite.